Recreatief tennis

Wilt u gewoon lekker met vrienden een balletje over slaan wanneer u dat uitkomt? Er bestaat ook de mogelijkheid om recreatief tennislid te worden en op eigen gelegenheid te gaan tennissen wanneer dit mogelijk is. Dit abbonement kost €6,00 per maand en gaat u aan voor één seizoensjaar (= € 72,-). Het seizoensjaar loopt van juni tot juni van het volgende jaar. U kunt met dit abbonement geen tennislessen volgen. Zie hieronder voor de beschikbaarheid van de tennisbanen om vrij te tennissen.

• maandag, woensdag, vrijdag                    9:00 - 23:00 (behalve op KombiFit uren)
  • dinsdag en donderdag                               9:00 - 17:00
  • in de zomervakantie: dagelijks                 9:00 - 23:00
  • periode nov t/m mrt: dagelijks                 9:00 - 23:00

Op korfbal wedstrijddagen (zaterdag en zondag) zijn de tennisbanen beschikbaar vanaf 30 minuten na de laatste wedstrijd. Voor een actueel overzicht van de wedstrijden kunt u het korfbal competitieprogramma raadplegen. Eventuele oefenwedstrijden en of korfbalactiviteiten staan vermeld in het elektronische clubblad. Korfbalacitiviteiten hebben altijd voorrang op de tennisactiviteiten en het gebruik van de accommodatie vindt geheel op eigen risico plaats. Indien het kunstgrasveld door zeer hevige regenval onder water staat, de bovenlaag bevroren is, of als er sneeuw op het kunstgrasveld ligt, mag het kunstgrasveld niet gebruikt worden. Schades en/of vernielingen aan de gehele sportaccommodatie worden ten alle tijden verhaald op de gebruikers.

Tennis volwassenen 1       Tennis volwassenen 2