Tennisjeugd 6-17 jaar

Bij HKV/Ons Eibernest kun je al vanaf je zesde jaar tennissen! Voor de jeugd van 6 tot en met 17 jaar worden er op woensdagmiddag tennislessen gegeven.  Wil jij ook een keer meedoen met een tennisles? Bij HKV/Ons Eibernest kun je twee gratis tennislessen meedoen! Je kunt aansluiten bij een bestaande groep of een nieuwe groep vormen. Voor een nieuwe groep zijn minimaal 4 personen nodig en kan het tijdstip van de training in overleg worden bepaald.

Ben je enthousiast geworden na de proeflessen en wil je graag lid worden van HKV/Ons Eibernest? Met een lidmaatschap kun je één keer per week een uur les krijgen en doordeweeks kun je op eigen gelegenheid vrij tennissen (voor dagen/tijden zie: recreatief tennissen). Ook worden er regelmatig wedstrijdjes en toernooitjes georganiseerd met andere verenigingen.
Een lidmaatschap ga je aan voor één seizoensjaar (juni t/m juni volgende jaar).

Het tarief jeugdlidmaatschap tennis t/m 17 jaar bedraagt €5- per maand. (€60,- per jaar)  Ooievaarspashouders krijgen korting oplopend tot 100%!

Word ook lid van HKV/Ons Eibernest Facebook voor nieuws en foto’s!

Voor meer info of boeken van een proefles contact:

Joost van den Berg, Buurtsportcoach racketsporten HKV/Ons Eibernest
642091555