Sponsorinformatie

HKV/Ons Eibernest zoekt financiële ondersteuning voor haar sportieve en sociale intenties. Daarvoor hebben wij verschillende samenwerkingsmogelijkheden. Wij bespreken graag de vele mogelijkeden tot samenwerking!

Korfbal behoort tot 5 grootste teamsporten in Nederland.
Korfbal is de familiesport bij uitstek. Korfbal is daarmee een van de vijf grootste teamsporten in ons land. De korfbalwereld is in beweging! Ook bij het korfballen slaat de professionalisering toe. Denk maar aan de rieten korfbalmand die is vervangen door een kunststof exemplaar. Een ander goed voorbeeld is het opzetten van de Korfbal Legue om daarmee nog meer exposure te creëren. De ambitie is er om de korfbal sport mondiaal uit te dragen. De Internationale Korfbal Federatie (IKF) streeft zelfs naar Olympische erkenning. Kortom ambities ten over.

Een bekende naam
De vereniging is in 1992 ontstaan uit een fusie tussen HKV Voorwaarts en Ons Eibernest. Beide Haagse verenigingen hadden een lange, rijke historie binnen de korfbalsport en een genieten landelijke naamsbekendheid. De naam Ons Eibernest mag zelfs één van de bekendste sportnamen van Nederland genoemd worden.

Sterk in Den Haag Zuid-West
Veel leden wonen in Den Haag Zuidwest en de omringende wijken; de vereniging voelt zich ook nauw betrokken bij de wijk. Dit komt tot uiting in de samenwerking met diverse scholen, instanties, buurtverenigingen, sportverenigingen en winkeliers.

Hoog niveau
Er wordt veel geïnvesteerd in opleiding en begeleiding van de jeugd en de topploegen. De selecties van HKV/Ons Eibernest spelen veelal op het hoogste niveau. Onze ambitie met het eerste achttal is terug te keren naar het hoogste niveau, de Korfbal League.

Waarom sponsoring bij HKV/Ons Eibernest?
Onze sponsors zijn een belangrijke doelgroep, die door de activiteiten van HKV/Ons Eibernest worden aangetrokken. Om onze ambitie(s) waar te maken, is extra financiele ondersteuning noodzakelijk. Omdat noch de ambities van onze vereniging, noch de doelstellingen van de sponsors met een eenmalige activiteit zijn te realiseren, willen wij een langdurige relatie met u aangaan. U als sponsor krijgt een prominente plaats binnen onze vereniging waarbij sportieve prestaties, sociaal beleid en gebruik van onze accommodatie als tegenprestatie dient.

Mogelijkheden
Ondersteuning van HKV/Ons Eibernest via sponsoring kan op veel manieren, waaronder:

•   shirtsponsoring

•   bordsponsoring (buiten en binnen)

•   reclame op LED displays in de twee kantines

•   materiaalsponsoring

•   evenementsponsoring

•   clubbladsponsoring

•   websitesponsoring

•   projectsponsoring

In een persoonlijk gesprek nemen we graag de mogelijkheden en wensen door.

Meer info over onze vereniging vindt u hier.