Hoofdsponsor

Een hoofsponsor kan zowel haar bedrijfsnaam of productnaam koppelen aan de vereniging (zoals bijvoorbeeld Eibernest/bedrijfsnaam of Eibernest/productnaam). Tevens kan het bedrijfs- of productlogo op de wedstrijdshirts van onze senioren selectieteams aangebracht worden om hiermee sportief en maatschappelijk in de schijnwerpers te staan. De sponsorcommissie informeert u graag verder over uw en onze wensen.

ajsportsdenhaag

AJ-sports is reeds vele jaren hoofdsponsor op het gebied van sportkleding. De officiele wedstrijdkleding alsmede trainingskleding is bij AJ Sport verkrijgbaar. AJ sport geeft speciaal advies op gebied van korfbalschoenen voor zowel grasveld, kunstgrasveld als de zaal. Middels een geldige Verenigingskaart ontvangen leden 10% kassa korting op de niet afgeprijsde artikelen bij AJ Sports.