Bordsponsors

Een reclame-uiting is zowel in de sporthal, rondom het kunsgrasveld, beachcourt, in elektronisch clubblad, website of via TV schermen in de kantines mogelijk. Ook speciale wensen zijn bespreekbaar. Alle bezoekers van de accommodatie, dus ook andere sportverenigingen, scheidsrechters, juryleden, supporters, scholen, deelnemers seniorensport, wijkevenementen, korfbal evenementen worden geconfronteerd met uw reclame-uiting. De sportaccommodatie van Eibernest  wordt veel bezocht en dus een interessant object om doelgroepen te bereiken. De sponsorcommissie van Eibernest denkt mee met uw wensen voor een optimaal bereik.

Deze sponsors hebben een reclame-uiting binnen de sportaccommodatie van Eibernest: