• banner1
  • banner3

%PM, %24 %618 %2012 %14:%feb

Activiteiten

GymnastiekHet gehele jaar kunt u sporten beoefenen als: gymnastiek, line-dancing, badminton en tafeltennis. Dit alles zonder wedstrijdelement en onder deskundige leiding.  De activiteiten voor  de leden vindt plaats vanuit de sporthal HKV/Ons Eibernest aan de steenwijklaan 16 te Den Haag. Per april 2012 worden er diverse extra sport- en  bewegingsactiviteiten in de sporthal aangeboden waaronder diverse balsporten, terwijl er buiten op het kunstgrasveld kan worden getennist en bowls worden gespeeld. Na de sportactiviteiten kan er worden gedoucht. Er is volop gratis parkeerruimte aanwezig terwijl de bereikbaarheid met openbaarvervoer goed is.

De activiteiten vinden elke vrijdagochtend plaats van 10.30 uur tot 12.30 uur uitgezonderd feestdagen en onderhoudsperiode van de vloer van de sporthal (tussen Kert en Nieuwjaar / zomervakantie). De volgende activiteiten worden aangeboden:

-   Gymnastiek van 10.30 tot 11.30 uur

-   Dansen van 11.30 tot 12.30 uur

-   Tafeltennis van 10.30 tot 12.30 uur

-   Badminton van 10.30 tot 12.30 uur

Iedereen is welkom bij de vereniging, ook partners van leden welke alleen willen socializen tijdens de sportactiviteiten  onder genot van een drankje in de gezellig sportkantine.

Verantwoord bewegen is gezond voor lichaam en geest. Ondanks activiteiten onder begeliding aangeboden wordt is het verstandig om bij landurige uitval vanwege bijvoorbeeld gezondheidsklachten, een (tijdelijke) lichamelijke beperking of na een langere rust periode begonnen wordt met sporten eerst een (sport)arts te raadplegen. Ondanks de vereniging en haar begeleiders zich volledig richten op het recreatief en verantwoord laten sporten van haar leden, zijn zij niet verantwoordelijk voor blessures welke zich kunnnen voordoen tijdens of na het sporten. Het is de verantwoordlijkheid van de leden zelf om voorafgaande de activiteiten eventuele ongemakken te melden zodat (indien mogelijk) hier rekening mee gehouden kan worden.