Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijd secretariaat ondersteunt de Jeugd Commissie en Technische Commissie in het voorbereiden van de noodzakelijke handelingen om ploegen conform de KNKV regels en als team compleet aan wedstrijden te laten deelnemen. Korfbal is een teamsport en dus rekenen jouw teamgenoten er op dat alle team spelers/sters aanwezig zijn, tenzij afgeschreven met een geldige reden. Niets is vervelender dan incompleet aan een wedstrijd deel te nemen. Tijdige en vooral duidelijke ommunicatie naar trainer/coaches/aanvoerder en het wedstrijdsecretariaat is van groot belang.

100% teamsportOm de wedstrijd formulieren tijdig naar de bond op te kunnen sturen, moeten de wedstrijdformulieren uiterlijk zondag in het postvakje "wedstrijdformulieren" bij de uitgang van de grote kantine worden gedoneerd. Indien de kantine gesloten is, deponeer dan het wedstrijdformulier in de brievenbus van de sporthal. Te laat of niet opgestuurde formulieren kost de vereniging een boete. Het bestuur houdt zich het recht voor om bij frequent te laat inleveren van het wedstrijdformulier de door het KNKV opgelegde boete door te belasten aan de ploeg. Ook strafformulieren dienen tijdig ingeleverd te worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om formulieren zelf op te sturen. Laat dit echter wel aan de wedstrijdsecretaresse weten.

Het adres van de bond is:

KNKV District Noordwest

3700 AX Zeist