Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijd secretariaat ondersteunt de Jeugd Commissie en Technische Commissie in het voorbereiden van de noodzakelijke handelingen om ploegen conform de KNKV regels en als team compleet aan wedstrijden te laten deelnemen. Korfbal is een teamsport en dus rekenen jouw teamgenoten er op dat alle team spelers/sters aanwezig zijn, tenzij afgeschreven met een geldige reden. Niets is vervelender dan incompleet aan een wedstrijd deel te nemen. Tijdige en vooral duidelijke ommunicatie naar trainer/coaches/aanvoerder en het wedstrijdsecretariaat is van groot belang. Afmelden moet dan ook altijd per email gebeuren: