BINKIX Banner

BINKIX Banner Mobiel

Eiberkamp 2017

Eiberkamp 2017 (3)

donderdag, 10 augustus 2017 10:25

Foto's en film

Geschreven door

Foto's en film Eiberkamp 2017: Disneykamp

donderdag, 10 augustus 2017 10:22

Bagagelijst

Geschreven door
 1. kleren, die tegen een stootje kunnen (ook warme)
 2. slaapzak, hoesonderlaken,  kussen met sloop
 3. toiletspullen, washand, zeep, handdoeken, badlaken, shampoo,  tandenborstel, tandpasta etc.
 4. badslippers
 5. slippers
 6. rugzak
 7. pyjama, voldoende ondergoed, voldoende sokken, zwemspullen,
 8. zakdoeken, trui(en), lange  broek(en), regenkleding, kaplaarzen (worden niet vaak gebruikt, dus NIET speciaal aanschaffen), stevige en goede  loopschoenen.
 9. 2 paar sportschoenen (geen noppen)
 10. sportspullen
 11. plastic zak voor vuile was (graag merken, net als kleding)
 12. bord, bestek, beker (bij voorkeur gemerkt [leukoplast] en NIET BREEKBAAR) GEEN PLASTIC WEGWERP BORDEN EN BESTEK
 13. (oude) theedoek
 14. zaklamp met werkende batterijen
 15. schrijfgerei
 16. bladen, boekjes, spelletjes (geen dure spullen, er kan wellicht wel eens iets kapot gaan)
 17. zakgeld (hooguit € 15,- af te geven om verlies te voorkomen.)
 18. spullen (posters e.d.) die gebruikt kunnen worden om de zalen mee te versieren.
 19. zorgpasje (wordt foto van gemaakt)
 20. legitimatiebewijs (voor kinderen vanaf 14 jaar)
 21. donkere/zwarte kleiding (trui, broek, schoenen, muts, schmink, benodigd voor het programma)
 22. fluoriserende/witte kleiding (die evt. vies mag worden, benodigd voor het programma)
 23. Disneykleiding
donderdag, 10 augustus 2017 10:08

Informatie

Geschreven door

Nog maar een paar dagen en het is weer zover. Het jeugdkamp van 2017! 

Waar gaan we heen?

Het kamphuis van dit jaar heet De Runsvoort. (http://www.runsvoort.nl)

Het adres is: Runsvoort 2, 5268 KN Helvoirt.

Kinderen, groot en klein, vinden het erg leuk om een kaartje te krijgen. Stuurt u een kaartje, zet er dan wel even bij dat het voor het Eibernest jeugdkamp is. 

Wanneer gaan we?

12 tot en met 18 augustus 2017. We vertrekken om 14:00, dus zorg dat je er om 13:30 uur bent. We verwachten rond 19:30 uur terug te zijn. Iedereen heeft dan al gegeten. De kinderen en een deel van de leiding gaan met de bus. Daarnaast zal een groot deel van de leiding met auto’s gaan.

Bagage

Er is een bagagelijst met de meest noodzakelijke spullen. Geeft u vooral niet al te veel mee, want het kan alleen maar zoek raken. Overigens is het handig om zoveel mogelijk te merken. Gezien het aantal kinderen en de beperkte ruimte in de bus verzoeken wij jullie niet meer dan 1 tas/koffer + 1 slaapzak/kussen per persoon mee te nemen.

Zakgeld, zorgpas en medicijnen

Als u het zakgeld (liever niet meer dan € 15,-) af wilt geven om verlies te voorkomen, kunt u dat voor het vertrek doen bij een daarvoor aangewezen tafel met iemand van de leiding. Eventuele medicijnen kunnen (met een gebruiksaanwijzing) afgegeven worden aan Linda van der Kaaij.

Er is gebleken dat het niet meer vanzelfsprekend is dat bij een medische handeling bij dokter of ziekenhuis het vermelden van de naam van de verzekeringsmaatschappij en het polisnummer voldoende is. Er wordt gevraagd naar de zorgpas. Als die er niet is moet er over het algemeen contant betaald worden. Om problemen te voorkomen moeten wij dus in het bezit zijn van de zorgpas van uw kind. We zullen hier een foto van maken bij vertrek, zodat u de pas meteen weer mee kunt nemen (gelijk met het zakgeld).

Legitimatiebewijzen

Ieder kind van 14 jaar en ouder is verplicht zich te kunnen legitimeren, dit geldt natuurlijk ook tijdens het kamp. Denk eraan het legitimatiebewijs mee te nemen/geven. Kinderen moeten het zelf bij zich dragen voor de momenten waarop de leiding niet in de buurt is. 

Niet meenemen

 

 • Zakmessen: want we willen niet dat er iemand al dan niet per ongeluk gewond raakt;
 • Alcoholische dranken: want dat mag tijdens het kamp door de kinderen niet genuttigd worden;
 • Energiedranken: gezien de gevaren van Energy dranken mag dit niet genuttigd wordt tijdens kamp.
 • Sigaretten en andere rookwaren: want dat staan wij ook niet toe;
 • Mobiele telefoons: het meenemen van mobiele telefoons raden wij ten zeerste af. Wanneer uw kind toch een mobiele telefoon meeneemt, is dat geheel voor eigen risico. Gebruik ervan in het openbaar is door ons niet toegestaan, onder andere in verband met het in de hand werken van heimwee bij sommige kinderen. Tijdens het kampprogramma moeten de telefoons op de slaapzaal blijven, dit zodat er bijvoorbeeld spontaan een watergevecht kan worden gehouden zonder dat men rekening moet houden dat er een telefoon in iemand zijn zak zit. Daarnaast kan gebruik ervan storend werken tijdens het kampprogramma. In dergelijke gevallen zullen wij de telefoon afnemen en deze aan het eind van de week teruggeven.
 • Plastic wegwerpservies: de afgelopen jaren is gebleken dat veel kinderen plastic wegwerpservies meenemen, om zo niet te hoeven afwassen, ook dit jaar staan wij dit niet  toe.

Junioren

Wegens uiteenlopende redenen mogen, met ingang van de editie van 2017, ook onze A-junioren mee met het jeugdkamp. Om in deze situatie, bij deze groep kids, geen valse verwachtingen te creëren is vooraf middels een open gesprek met hen aangegeven hoe wij als kampgroep hier tegenover staan. Onze duidelijkste boodschap is de volgende: indien je je als A-junior inschrijft dien je je goed te realiseren dat het een jeugdkmp is, en geen juniorenkamp. Kort door de bocht bedoelen wij hiermee dat ook deze kids zich dienen te houden aan onderstaande kampregels. Dit neemt natuurlijk niet weg dat de hoofddoelstelling voor ons als kampgroep, net als voor alle andere kids, ook voor deze groep zal zijn de kids een topweek te laten beleven en dat ze in het programma hier en daar een extra privilege of verantwoordelijkheid zullen ervaren!

Welke kampleiding gaat er allemaal mee?

Arno, Danny, Danny, Leander, Luca, Roy, Ruben, Bodine, Bonita, Kallista, Melanie, Melissa, Nanda, Paula, Stacy, Samantha, Randy en Linda

Kookstaf: Ruud, Maurice, Marcel 

Volg ons online

Ook kan je de belevenissen van de kampgangers online volgen. Volg @Eiberkamp op Twitter, like Eiberkamp op Facebook of houd deze website in de gaten.

 

Ik heb vragen! 
Stuur dan even een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.