Voorwaarden Ooievaarspas

ooievaarspasMet een geldige Ooievaarspas kunnen kinderen tot 18 jaar gratis lid worden van één sportvereniging (maximaal € 300,- per kind per jaar) en één culturele vereniging (maximaal € 300,- per kind per jaar) en derhalve 100% korting op de contributie. Voor lidmaatschap van een tweede vereniging krijg je maximaal 50% korting tot een maximum van € 150,- per jaar.Het lidmaatschap van een zwemvereniging voor elementair zwemmen (diploma A, B en C) telt niet mee als lidmaatschap van een sportvereniging. Houders van een geldige Ooievaarspas ouder dan 18 jaar ontvangen 50% korting op de contributie.

U kunt op www.denhaagopmaat.nl/ooievaarspas kijken of u in aanmerking komt voor de pas. U kunt daar meteen uw aanvraag indienen. De levertijd van de Ooievaarspas is maximaal acht weken. De Ooievaarspas is persoonlijk. Daarom moet u uw pas voorzien van uw pasfoto en handtekening. Let op: een pas zonder foto of met een loszittende foto is ongeldig! Aan de Ooievaarspas kunnen jaarlijks nieuwe voorwaarden verbonden zijn ! Voor informatie rond de voorwaarden die gekoppeld zijn aan de Ooievaarspas kun je kijken op de website van de Gemeente Den Haag.

De vereniging gebruikt het door de organisatie van de Ooievaarspas speciaal beschikbaargestelde scanner in combinatie met een webapplicatie. Hiermee kunnen wij direct us Ooievaarspas controleren op geldigheid en/of er nog ruimte is om gebruik te kunnen maken van de Ooievaarspaskorting op onze contributies.

Een aantal veelgestelde vragen zijn opgenomen in onderstaande documenten.