Opstellingen huidige week

Op deze pagina zijn de opstellingen te vinden voor het aankomende weekend. Mocht je al lang van te voren weten dat je een bepaald weekend niet aanwezig kunt zijn laat dit dan alvast weten. De contactgegevens zijn te vinden op de pagine van het wedstrijdsecretariaat. Wil je afschrijven voor een van de onderstaande wedstrijden?

Voor de jeugd (B t/m F) : telefonisch afschrijven is mogelijk tot donderdagavond 17.00 uur bij Katinka de Joode - 06-49415417. Dit kan door te sms-en, whatsappen of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Bij het afschrijven graag ook een reden vermelden. Het afschrijven voor een wedstrijd verloopt via het wedstrijdsecretariaat, en niet via de trainers.

Voor de technische commissie:

• 1, 2 en A: afschrijven bij de coach
  • 3 tm 6: afschrijven bij de aanvoerder

www.antilopen.nl geregistreerd via Argeweb.

Welkom op antilopen.nl

De domeinnaam www.antilopen.nl is geregistreerd in opdracht van een klant van Argeweb.
U kunt hieronder checken of uw domeinnaam vrij is.

Domeinnaam
  • Ruim aanbod extensies