Klepvuller

Alleen als lid van HKV/Ons Eibernest heb je met ingang van seizoen 2014/2015 de mogelijkheid om met korting consumpties te kopen in onze korfbal accommodatie door te betalen met de klepvuller. De Klepvuller is een kaart die 20,- euro kost en waarmee voor 24,- euro aan consumpties kan worden betaald. De persoon achter de bar streept het bedrag van de gekochte consumpties van jouw klepvuller af en verwerkt de betaling op de kassa onder "betaling met klepvuller". Speciaal voor de jeugd is een klepvuller beschikbaar welke 10,- euro kosten en waarvoor je 12,- euro aan consumpties kan worden betaald. Bij de bestelling dient voorafgaande de betaling duidelijk aan het barpersoneel te worden aangeveven dat er met een klepvuller wordt betaald.

Alleen leden van HKV/Ons Eibernest kunnen een klepvuller kopen en gebruiken. Klepvullers zijn te koop bij deze personen:Klepvuller 2014 scanned on 02-25-2015 0333

• Ingrid Vermaas
  • Jos Hessels
  • Carolyn Pouw
  • Ed Stroo
  • Hennie Vogelaar
  • Fabian Slaa
  • Natasja van der Meer - Blokdijk
  • Roy Waarts

De klepvullers zijn alleen te gebruiken wanneer de kantinebezetting wordt geregeld door leden van HKV/Ons Eibernest. Wanneer kantine wordt verhuurd, zijn de klepvullers niet te gebruiken. De klevuller is tevens niet in te wissel voor geld. Beschadigde en/of onleesbare klepvullers worden niet geaccepteerd.

Het doel van het gebruik van de klepvuller te stimuleren is om contante kassa verkopen van consumpties en etenswaren te minimaliseren ter bevoordering van de veiligheid. Regelgeving omtrent het schenken van alcoholische dranken alsmede het bestuursbesluit om geen alcoholische dranken te schenken tijdens jeugdwedstrijden zijn altijd van kracht.