Ledeninformatie

Leden van HKV/Ons Eibernest kunnen aan de rechterzijde van deze pagina inloggen op de website. Na inloggen wordt leden specifieke informatie toegankelijk.

Slotje

Na het inloggen zijn de volgende functies beschikbaar:

-  nieuws specifiek voor leden

-  alle (oude) clubbladen bekijken

-  informatie over de klepvuller

-  jaarverslagen (JAV/HJAV)

-  jeugdbeleidsplan

-  vrijwillgersformulier

-  trainersinformatie

- archief van nieuwsberichten en artikelen

Na inloggen is het tevens mogelijk om een wedstrijdverslag, nieuwsbericht en foto's te plaatsen. De links hiervoor zijn staan aan de rechterzijde van deze pagina. Handleidingen over hoe dit precies in zijn werk gaat zullen binnenkort op de website geplaatst worden.

Alle leden van HKV/Ons Eibernest worden geacht de inhoud van de statuten, huishoudelijk regelement, bestuursbesluiten te kennen en conformeren  door het lidmaatschap zich automatisch hieraan. Leden welke in competitie verband deelnemen aan de door het KNKV samengestelde competitie programma conformeren zich tevens aan de regelementen en bestuurbesluiten uitgevaardigd door het KNKV. In de bijlage is het huishoudelijk reglement van de vereniging opgenomen welke tijden de JAV van 12 november 2014 door de Ledenvergadering is goedgekeurd.

Heb je nog geen inlogcode voor de website ontvangen of werken je oude inloggegevens niet meer? Stuur dan even een mailtje naar de webmaster.