U wordt doorgestuurd naar haagskorfbal.nl na 6 seconden

Nieuwjaarsreceptie

Geschreven door JubCi

100jaar
Afgelopen zaterdag hadden we de Kick-Off van ons 100 jarig bestaan gelijktijdig met de Nieuwjaars receptie. Met ruim 150 gasten proosten we een mooi en sportief nieuwjaar.
Om 21:30 uur heette Gerrit ons welkom en vertelde trots te zijn op onze vereniging dat dit jaar 100 jaar bestaat. Dat we een vereniging zijn met mooie en grote successen en als je in Nederland vraagt naar korfbalverenigingen dat HKV/Ons Eibernest altijd wel genoemd wordt. We kijken uit om weer in de top te spelen, al kan dat moeilijk zijn met zoveel korfbalclubs in Den Haag en daarom zullen we ook kijken naar hoe we samen kunnen werken met verschillende verenigingen binnen Den Haag. Verder vertelde Gerrit dat we dit seizoen gestart zijn met een nieuwe jonge selectie met de beste coaches die je daarop kan hebben en dat we buitengewoon succesvol zijn met het Gkorfbal. Alle sponsors, vrijwilligers en commissies worden bedankt voor hun inzet en Jimmy Swikker wordt gefeliciteerd met succes dat hij geselecteerd is voor Oranje. Als laatst wordt het cadeau van de commissie van het 100 jarig bestaan aan de vereniging onthuld en proosten we met ze alle op het nieuwe jaar.

We hebben er een mooie maar vooral gezellige feestavond van gemaakt. Zanger Ronnie Ronaldo zorgde voor de muziek waarop iedereen goed heeft staan dansen onder het genot van een hapje van slagerij Gelderblom en drankje van wijnhandel Alsem.
Wij bedanken iedereen die deze avond heeft geholpen met name Esmee, Fay, Ainhoa en Tjarko die de achter de bar hebben gestaan.