BinKix Kerst

%PM, %28 %980 %2018 %23:%okt

Voorbereiding zaal jeugd en senioren

Geschreven door

Met deze frisse zondag zitten de laatste veldwedstrijden erop voor alle ploegen van HKV/Ons Eibernest. Vanaf morgen gaan we allemaal weer de zaal in. In het Excel document zijn de trainingen en oefenwedstrijden voor alle jeugd- en seniorenploegen te vinden. Het definitieve zaalprogramma wordt naar verwachting op 8 november gepubliceerd. Mochten jullie nog vragen hebben naar aanleiding van de trainingen en oefenwedstrijden, mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (F t/m B jeugd) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (A junioren en senioren). Veel plezier!