%PM, %10 %674 %2018 %17:%okt

Een Club Magazine is in de maak!

Geschreven door Hans

Binnen onze vereniging zijn er een flink aantal plaatsen op internet waar je als lid informatie kunt vinden over verenigingsactiviteiten, Ik noem slechts de website, op Facebook, Instagram en de KNKV app. Deze informatie willen we gaan bundelen in wat we voorlopig maar noemen een club magazine met daarin nieuws van het bestuur, commissies en werkgroepen. Maar ook verslagen van wedstrijden en gebeurtenissen, interviews met leden, beschouwingen over verenigingszaken, columns, foto’s en leuke terugkerende rubrieken.

Dat Club Magazine zou dan aan alle leden gemaild moeten worden. B.v. eens in de 14 dagen. U hoeft dan niet naar nieuws te zoeken maar krijgt dit gratis thuis. Het bestuur vindt dit een goed plan. We zijn dan ook begonnen met de voorbereidingen om tot een clubblad te komen. Een redactieteam is reeds gevormd. (Anita, Roy, Jan Harm en Hans).

De commissies en wekgroepen zijn benaderd met het verzoek om kopij te leveren. Verschillende mensen zijn gevraagd om als “freelancer” regelmatig in het Magazine te schrijven. Voordat we het eerste magazine kunnen versturen moeten precies weten wat de mogelijke knelpunten rond de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor de vereniging kunnen ontstaan. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van foto’s, namen van leden en verjaardagen. Vast staat wel dat het Magazine alleen gezonden wordt aan leden en jeugdleden, zo nodig aan de ouders van de jongere leden. Het blad zal niet gebruikt worden voor reclame-uitingen. We willen voor verzending het email adres gebruiken dat is opgenomen in de ledenadministratie van de vereniging. Het bestuur is bezig om alle leden te informeren over de AVG en zal aan alle leden verzoeken een verklaring te tekenen dat er geen bezwaren zijn tegen b.v. plaatsing van foto’s. Dat behoeft nog enige tijd. Intussen kunt u indien u dit nog niet gedaan heeft uw privacy wensen kenbaar maken via deze link. Voor vragen over de privacy van uw gegevens kunt u mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Intussen blijven we op zoek naar meer mensen die af en toe een bijdrage willen leveren aan dit nieuwe digitale Club Magazine. Wilt u incidenteel een bijdrage leveren aan het blad, schiet de komende tijd dan een van de redactieleden aan of mail naar de redactie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..