%PM, %03 %868 %2018 %21:%okt

Nieuws JC oktober 2018

Geschreven door

De veldcompetitie is een paar weken onderweg. Wisselende resultaten, maar het belangrijkst is dat er met plezier en inzet gespeeld wordt.

Komend weekend kunnen twee ploegen al kampioen worden : HKV/Ons Eibernest E1 en HKV/Ons Eibernest B1. Deze ploegen staan met kop en schouders bovenaan en kunnen bij winst niet meer van de 1e plek afgestoten worden. Een knappe prestatie !

De E1 speelt uit bij Refleks en zal de week erop na de thuiswedstrijd feestelijk gehuldigd worden.

De B1 speelt om 17 uur en zal samen met de spelers van de B2 na afloop een feestje vieren in de kantine.

Voor de F1 en E2 wordt het nog spannend, beide ploegen staan op dit moment op de 2e plek. Voor de D1, C1 en B2 is het goed om te zien dat alle spelers zich 100% blijven inzetten, de winst komt echt wel voor deze harde werkers !

Op donderdag 18 oktober zal er voor het laatst getraind worden buiten op het veld. Op deze avond zal onze selectie voor alle jeugdploegen een clinic verzorgen !

In de herfstvakantie geen korfbaltrainingen, maar op dinsdag 23 oktober gaat de jeugd om 19 uur bowlen in Ockenburg. Opgeven graag bij de trainers of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat de AC weet hoeveel banen er gereserveerd moeten worden. Vorig jaar was dit een groot succes en waren alle banen bezet door Eibers. Dat verwachten we natuurlijk dit jaar ook !

Na de herfstvakantie starten de trainingen in de zaal. Zie hiervoor het schema zoals dat op de website gepubliceerd staat.

In de week van 3 tot en met 10 november worden er wedstrijden voor de Haagse Korfbal Dagen (HKD) gespeeld. Van HKV/Ons Eibernest spelen het 1e en de A1 mee. Support is van harte welkom !

De A1 speelt in elk geval op zaterdag 3 november 18.15 uur (eigen hal), maandag 5 november 19.15 uur (eigen hal) en woensdag 7 november 20.45 uur (sporthal Hoge Veld).

Het 1e speelt in elk geval op zaterdag 3 november 19.45 uur (eigen hal) en dinsdag 6 november 20.45 uur (sporthal de Veur in Zoetermeer).

Door de HKD kan er op maandag 5 november en donderdag 8 november niet getraind worden in onze hal.

Voor alle jeugdploegen zijn oefenwedstrijden gepland op zaterdag 3, 10 en 17 november. De competitie start op zaterdag 24 november.

Op zaterdag 17 november gaan we er een echte “lekker blijven hangen” Eiberdag van maken !

Het is de bedoeling dat alle spelers van de B zich ontfermen over de oefenwedstrijden van de F- en E-ploegen (fluiten, palen klaarzetten en hand- en spandiensten). Na die wedstrijden zal de B-groep gezamenlijk lunchen.

De E- en de F-spelers kunnen, bij voldoende animo, samen met hun ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes gezellig naar de intocht van Sinterklaas kijken op TV of groot scherm. Natuurlijk met wat lekkers erbij !

Voor alle D-, C- en B-spelers wordt er in de namiddag een lekkere Eibermaaltijd klaargemaakt en kan er, met een gezellig muziekje, samen gegeten worden. En na het eten met z’n allen natuurlijk nog even het 2e aanmoedigen !

Hieronder een samenvattend overzicht voor de weken na de herfstvakantie tot aan de start van het zaalseizoen :

Maandag 29 oktober

Dinsdag 30 oktober