NK Website Banner

BinKix Kerst

%AM, %16 %363 %2018 %09:%juli

Twee nieuwe dames voor HKV/Ons Eibernest

Geschreven door

Het komend seizoen komen er twee nieuwe dames spelen voor HKV/Ons Eibernest. Daniëlle Buis (16) komt over van Fortuna en gaat spelen in de junioren bij de Eibers. Erinn Bax (19) zal gaan spelen in de selectie. Zij komt over van CKV Oranje Wit. De vereniging en de trainers van de selecties zijn heel blij met deze toevoegingen aan de huidige groep.

De beide speelsters passen goed bij de jonge groep die komend seizoen de selectie vormt van HKV/Ons Eibernest. Trainers Mady Tims, Dennis Raap en Chris Beuk kijken uit naar het proces dat ze de komende jaren ingaan om de spelers individueel en als collectief te laten groeien.

Daniëlle over haar overstap: "Ik wil me voor langere tijd aan HKV/Ons Eibernest verbinden. Ik ben ontzettend leergierig en heb de overstap gemaakt om me verder te kunnen ontwikkelen. Maar ook vind ik het heel belangrijk dat ik het naar mijn zin heb. Ik zie mijzelf als een allround speelster en ik hoop veel te leren van de trainers en van mijn medespelers."

Erinn vult aan: "Ook ik heb gekozen voor een overstap om me verder te ontwikkelen en heb er ontzettend veel zin in! HKV/Ons Eibernest lijkt me een goede volgende stap om plezier te hebben in korfballen en een leuke tijd te hebben. De afgelopen zes jaar heb ik gespeeld bij CKV Oranje Wit. Daar heb ik kennis gemaakt met Mady als trainer en ik vind het fijn om nu weer met haar samen te werken. Ik denk dat een van mijn sterke punten als speelster toch wel inzicht en slim lopen is. Maar ik ben pas 19 jaar en ik wil graag in alles beter worden. Ik denk dat Mady en HKV/Ons Eibernest mij zeker stappen gaan laten maken!"

Gelezen 1449 keer