%PM, %25 %738 %2018 %18:%juni

Leden met een Ooievaarspas opgelet !!

Geschreven door Danny Dubbelaar, Joost van den Berg en Edu van Deursen

Leden met een Ooievaarspas opgelet!

Conform het bestuursbesluit dienen alle leden met een Ooievaarspas hun pas begin juli 2018 te laten scannen,

Speciaal hiervoor zullen Danny Dubbeaar (op de dinsdagen), Joost van den Berg (op de woensdagen) en Edu van Deursen (op de donderdagen) op 3,4,5,10,11 en 12 juli a.s. tussen 18.30 en 20.30 uur op de accommodatie aanwezig zijn om de Ooievaarspassen te scannen.

Leden welke niet tijdig hun Ooievaarspassen laten scannen, ontvangen niet de aan de toepasselijke contributie gekoppelde korting !

Het betreft alle korfballeden, recreanten/paalschietters, (jeugd)tennisleden en KombiFit leden (niet de strippenkaarthouders) welke een Ooievaarspas in bezit hebben en welke in aanmerking willen komen voor de toepasselijke korting op de contributie.