U wordt doorgestuurd naar haagskorfbal.nl na 6 seconden

NK Website Banner

BinKix Kerst

%PM, %25 %669 %2018 %17:%juni

Escamp Fit! Spektakel 50+ bij HKV/Ons Eibernest

Geschreven door Organisatie Escamp Fit! Spektakel 50+

Het Escamp Fit! Spektakel 50 + ,  U komt toch ook op17 juli a.s. ?

Speciaal voor de 50+ bewoners van de wijken Morgenstond, Moerwijk, Leyenburg en Wateringseveld wordt het Escamp Fit! Spektakel 50+ op 17 juli a.s. georganiseerd.
Elke 50- plusser  kan op deze dag een fitheidstest ondergaan, bestaande uit een zestal onderdelen.

Zo wordt o.a. lenigheid, knijpkracht, reactiesnelheid, uithoudingsvermogen gemeten in combinatie met bloeddruk, lengte en gewicht. De fitheidstest duurt ongeveer 90 minuten.
Na afloop worden de resultaten met u besproken voor een beweegadvies op maat.

Er is er een informatiemarkt aanwezig van diverse sport/beweeg aanbieders, welzijnsorganisaties en wijkpartners. Tevens kunt u uw gehoor, ogen en cholesterol laten opmeten of workshops volgen over valpreventie of hoe te handelen bij babbeltrucs. Diverse kennismakingslessen in de sporthal,  op het kunstgrasveld en beachcourt worden aangeboden waaronder jeu de boules,  (dynamic)tennis, badminton, dans, bootcamp, fithockey, wandelen en fietsen.  Een lunchpakketje is beschikbaar.

Iedere 50+ kan meedoen, echter vooraf registreren is vereist. Dat kan t/m 15 juli middels het elektronisch aanmeldformulier dat u hier kunt vinden. 

De kosten bedragen 5,- per persoon, houders van een geldige Ooievaarspas ontvangen ter plekke 50% korting.

De organisatie is in handen van HKV/Ons Eibernest i.s.m. de gemeente Den Haag en vindt plaats op de sportaccommodatie Steenwijklaan 16 en duurt van 10.00  tot 15.30 uur.

Mocht u vragen hebben dan kunt u een bericht sturen naar :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , u ontvangt snel een antwoord.

Namens de organisatie Escamp Fit! Spektakel 50+

Kitty van der Schaft (gemeente Den Haag)
Edu van Deursen (HKV/Ons Eibernest()

 

Gelezen 819 keer