BinKix Kerst

4 Tennislessen voor de jeugd

Geschreven door Hans Pouw

Tennis

De competitie is afgelopen en het wordt rustig op onze sportaccommodatie. Dat is eigenlijk wel jammer. De weken tot aan de zomervakantie zouden nog activiteiten moeten plaatsvinden voor mensen die nog graag naar ons veld komen om samen iets te doen. Voor de senioren is er op 30 juli een 35+ toernooi.

Aan de jeugdleden is een aanbod gedaan om tennislessen te krijgen van onze KombiFit-tennisleraar Joost van den Berg. (voor C, B en A jeugd) Een twaalftal jeugdleden heeft op dit aanbod gereageerd. Oorspronkelijk zouden de lessen op de donderdagavond plaatsvinden, maar op het laatste moment moesten wij de lessen verplaatsen naar de woensdagavond. Gelukkig was dit voor vrijwel niemand een probleem.

De lessen gaan plaatsvinden op 20 en 27 juni n 4 en 11 juli. Tijdstip: van 19.00 – 20.00 uur.

Misschien goed om eens een kijkje te komen nemen. Blijkt er meer belangstelling, dan zullen wij proberen in de toekomst vaker tennislessen te organiseren voor onze jeugdleden en misschien ook wel voor ouders en senioren.

Hans Pouw
Coördinator KombiFit