BinKix Kerst

%PM, %10 %503 %2018 %13:%juni

De laatste 2 korfbalactiviteiten van dit seizoen voor de jeugd

Geschreven door

Na een gezellige laatste trainingsweek en een topdag in Drievliet met ruim 80 Eibers komen nu de laatste twee korfbalactiviteiten van dit seizoen in zicht :

Dinsdag 12 juni : ouder-kindwedstrijdjes !

Op deze avond zijn alle kinderen met hun ouders (of grote broers/zussen of ooms/tantes of opa’s/oma’s) welkom om na een gezamenlijke warming-up (op het kunstgras) een sportief wedstrijdje te spelen waarbij de kinderen van een team het op gaan nemen tegen de ouders van dat team ! De trainers zullen de wedstrijdjes begeleiden.

Iedereen wordt verwacht volgens onderstaand schema :

18-19 uur : F1 (veld 1), E1 (half veld 2), E2 (half veld 2), D1 (veld 3), C2 (gras)
19-20 uur : C1 (gras), B1 (veld 1), B2 (veld 2), B3 (veld 3)

Maandag 18 juni : Clinics Korfbal Stars !

Een bijzonder en sportief einde van het korfbalseizoen, mede mogelijk gemaakt door onze sponsor Binkix.

Twee bekende topkorfballers (namen volgen nog) zullen een clinic komen geven aan de jeugd van HKV/Ons Eibernest. De clinics worden gegeven van 18.15-19.15 uur (DEF) en van 19.30-20.30 uur (BC). Het definitieve schema en de namen van de Stars volgen nog, maar hou deze avond vrij !

Overige mededelingen :

- Zoals eerder vermeld is er op donderdag 14 juni geen training. Kinderen van de C, B en A kunnen dan wel tennissen van 19-20 uur olv Joost (zie eerdere mail, wel even opgeven bij Linda !).

- Na 18 juni zijn er geen korfbaltrainingen meer. We starten aan het einde van de zomervakantie in augustus, meer info volgt tzt. Op zaterdag 1 september speelt iedereen op ons eigen jeugdtoernooi.

- De ploegen worden bekend gemaakt op zondag 17 juni.