%PM, %31 %856 %2018 %21:%mei

Kampioenenparade jeugdploegen HKV/Ons Eibernest

Geschreven door

Het was een mooie zaterdag in alle opzichten ! Misschien een beetje erg warm om te korfballen, maar de Eibers lieten zich van hun beste kant zien !

HKV/Ons Eibernest E1 startte de kampioenenparade met een doelpuntrijke staart van de wedstrijd. Stond het 10 minuten voor tijd nog gelijk, een eindspurt zorgde voor 6-2 winst tegen Die Haghe E2 ! Feestmuziek in de kantine en de lekkere koude ijstaart waren snel op !

De 2e ploeg die kampioen kon worden was HKV/Ons Eibernest B1. Zij speelden op het veld van Refleks een spannende wedstrijd. Een mooie voorsprong verdween helaas als sneeuw voor de zon en Refleks trok aan het langste eind. Later op de dag bleek na wat rekenwerk dat de B1 op basis van onderling resultaat (op 1 doelpunt) toch 1e geworden is in de poule ! Dit feestje zal aanstaande zaterdag na de thuiswedstrijd tegen Achilles gevierd gaan worden !

De derde kampioensploeg in de rij was HKV/Ons Eibernest C2. Deze wedstrijd ging vrij gelijk op en het was dus ook nog bij deze ploeg spannend. In de laatste minuten werd echter afstand genomen van Meervogels C2 en was het met 11-8 winst ook voor onze C2 een mooi feestje !

HKV/Ons Eibernest F1 heeft als een leeuw gestreden tegen de grote kinderen van Valto F2, maar heeft het niet gered. Op de 2e plek kan deze ploeg meer dan trots zijn !!

Geen kampioensfeestje voor HKV/Ons Eibernest B2, C1 en E2, maar deze ploegen kunnen terugkijken op een mooi seizoen.

Nog niet genoemd zijn HKV/Ons Eibernest D1 en B3.

De D1 speelt zaterdag een echte kampioenswedstrijd tegen Futura D1. De winnaar mag zich tot kampioen kronen in deze poule. Zet hem op D1 !!

De B3 heeft bij winst ook een kans op het kampioenschap, maar is daarbij afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd De Meervogels-Avanti. Dat wordt nog even spannend !

Na komende zaterdag is de competitie voor alle ploegen gespeeld. Het schema voor de komende weken is :

Di/do 5/7 juni : Laatste veldtrainingen met de ploegen.

Zaterdag 9 juni : Gezamenlijk teamuitje georganiseerd door de AC. Vooraf aanmelden en betalen kan via de trainers.

Dinsdag 12 juni : Ouder/kind wedstrijdjes (voorafgaand aan HJAV)

Donderdag 14 juni : geen training

Maandag 18 juni : Clinic korfbalstars ! Meer informatie volgt zsm.

De ploegensamenstellingen voor volgend seizoen zullen op zondag 17 juni bekend gemaakt worden.

Na 18 juni zijn er geen activiteiten meer. Op zondag 15 juli vertrekken we met ca 50 jeugdleden op kamp. We starten het volgende seizoen eind augustus. Meer informatie hierover volgt via de mail en website.