%PM, %13 %548 %2018 %14:%apr

Een geslaagd Schoolkorfbaltoernooi bij de Eibers!

Geschreven door

Afgelopen woensdag hebben we weer het schoolkorfbaltoernooi georganiseerd bij ons op het veld. Met een hoog aantal aanmeldingen vanuit de Scholen, hadden we maar liefst 42 Teams die met elkaar de strijd aangingen. Wat betekent dat er meer dan 325 kinderen op ons veld liepen deze middag. De teams kwamen vanuit de volgende scholen :

• De Fontein
  • De Waterlelie
  • O.b.s. De Wissel
  • Prinses MarijkeSchool
  • Kindercentrum Bamboe
  • Nutsschool Woonstede
  • De Grote beer

Nadat alle teams op tijd aanwezig waren konden we beginnen aan het toernooi, met een strak schema en een klein tekort aan vrijwilligers hebben we het toch voor elkaar gekregen. De hele middag heeft het er naar uit gezien dat het elk moment kon gaan regenen. Maar gelukkig hebben we het de hele middag droog gehouden. In 7 poules met elk 6 teams werd er gestreden om 1ste te worden in de poule. Uiteindelijk kregen alle nummer 1,2 en 3 van elke poule een beker. Net als voorgaande jaren was er voor de groepen 3/4 en 5/6 nog een extra prijs te winnen. De zogenaamde Strafworpenbokaal. En niet te vergeten misschien wel de belangrijkste prijs van het toernooi de Fair Play Vaan. Want na elke wedstrijd werden er door de scheidsrechters punten verdeeld aan de teams voor hun sportiviteit.

Alle vrijwilligers nogmaals hartelijk bedankt voor jullie inzet !!!

Danny Dubbelaar