%PM, %08 %560 %2018 %14:%apr

Vrijwilligers Schoolkorfbal Toernooi Gezocht!

Geschreven door Jeugdsportcoördinator

Aan alle leden, vrijwilligers en ouders.

Het komt langzamerhand dichterbij en op woensdag 11 April is het weer zover. Het schoolkorfbal Toernooi ( Voor alle klassen op het Basis onderwijs) op de velden van HKV/Ons Eibernest. Er zijn dit jaar Erg veel aanmeldingen binnen Den Haag en dat zorgt ervoor dat wij 36 Teams hebben die komen strijden om zich tot kampioen van ons veld te kronen. De teams komen van de scholen :
Nutsschool Woonstede, De Fontein, CBS De Waterlelie, Kindercentrum Bamboe, De Grote Beer, Prinses Marijke School en ’T Palet.

Om deze dag te laten slagen hebben we een hoop vrijwilligers nodig. Langs deze weg willen we aandacht vragen om vrijwilligers te zoeken. En ook dit jaar hopen we op een hoop enthousiaste vrijwilligers vanuit de vereniging die bereid zijn om deze dag te laten slagen en tevens nieuwe leden trachten te werven. Hierbij denkend aan bijvoorbeeld het fluiten van een aantal wedstrijden, het beheren van de wedstrijdtafel, achter de bar staan of het helpen met opzetten en afbouwen. Het toernooi duurt van 13.00 uur tot ongeveer 17:30 uur.

Ik ben opzoek naar vrijwilligers voor de volgende taken :

- Scheidsrechters

- Bardienst

- Wedstrijdtafel

Hopend jullie hierbij te hebben geïnformeerd en enthousiast gemaakt te hebben om te komen helpen. Want zonder vrijwilligers kunnen we geen schoolkorfbal toernooi organiseren !!
Opgeven kan via een mailtje naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek mij even aan als je mij tegenkomt.
Danny Dubbelaar