BinKix Kerst

%PM, %12 %864 %2018 %20:%mrt

Dordrecht, here we come !!

Geschreven door NK werkgroep

Aanstaande zaterdag 17 maart speelt HKV/Ons Eibernest C1 op het toernooi voor het NK hoofdklasse C in Dordrecht !

Deze dag zal een mooie ervaring worden voor de spelersgroep, maar zeker ook voor de supporters ! De C1 behoort in elk geval tot de beste 8 ploegen van Nederland en dat is een mooie prestatie.

We gaan met z’n allen voor een mooie, spectaculaire en bovenal sportieve korfbaldag !

Kom deze ploeg aanmoedigen en laat zien wie de Eibers zijn !

Het toernooi wordt gespeeld in de hallen van Oranje Wit, Nieuwe Noordpolderweg 5 in Dordrecht.

Opgeven voor de bus kan via de website. De bus vertrekt zaterdag om 8.30 uur vanaf de Steenwijklaan. Kosten zijn 7,50 euro pp, voor de jeugd B t/m kangoeroes is dit 5 euro.

Met de auto komen kan natuurlijk ook, er is door de organisatie echter wel gewaarschuwd voor grote drukte op het parkeerterrein aangezien de voetballende buren een vol competitieprogramma hebben. Kom op tijd en volg de aanwijzingen van de parkeerwachten op.

De ploeg zal om half 11 worden voorgesteld waarna om 11 uur de wedstrijden beginnen. De eerste wedstrijd van de C1 wordt gespeeld om 11.30 uur tegen Die Haghe C1 (veld 1). Gelijk al een Haagse derby !

Als alles volgens schema verloopt, wordt om 15.10 uur de laatste (finale) wedstrijd gespeeld.

De organisatie attendeert ons erop dat het toernooi een alcoholvrij evenement is. Er zal worden gecontroleerd op het bezit van alcohol. Als mensen in bezit zijn van alcohol zal dit worden afgenomen.

De bus vertrekt tegen 17 uur vanuit Dordrecht naar de Steenwijklaan.

We nodigen alle spelers en supporters uit voor een feestje in de kantine van HKV/Ons Eibernest. We zullen met z’n allen wat eten en de ploeg zal (ongeacht het resultaat) natuurlijk nog in het zonnetje gezet worden !

WZDE !!