%PM, %11 %651 %2018 %15:%mrt

Einde zaal- en begin veldseizoen

Geschreven door

Afgelopen zaterdag speelden de meeste ploegen hun laatste zaalwedstrijd. Bij de F1 was het HEEL spannend ! De winnaar van de wedstrijd mocht zich kampioen noemen. De Eibers hebben een groot deel van de wedstrijd voor gestaan, maar helaas kwam IJsselvogels in de laatste 10 minuten langszij en werd de wedstrijd met 1 doelpunt verschil verloren. Na afloop werden de spelertjes wel gewoon in het zonnetje gezet, want wat hebben zij het goed gedaan met een mooie 2e plaats in de zaal !

De E2 won hun wedstrijd, maar kwam net een puntje tekort om bovenaan te eindigen in de competitie. Ook voor hun een mooie 2e plaats !

LET OP : De komende week is er GEEN training. Alleen de C1 (dinsdag + donderdag) en de B3 (donderdag) trainen in onze eigen hal van 18.45 - 19.45 uur.
Zaterdag 17 maart speelt de B3 nog tegen TOP. Voor de E1 staat ook een wedstrijd gepland, maar deze zal niet gespeeld kunnen worden omdat er geen complete ploeg is.

De C1 speelt op die dag in Dordrecht voor het NK C hoofdklasse waar de 8 beste C teams van Nederland strijden voor de titel Nederlands Kampioen. Kom met je ploeg deze Eibers aanmoedigen ! Opgeven voor de bus kan via de website. Meer informatie volgt ook via de website.

Vanaf dinsdag 20 maart start het veldseizoen en gaan we buiten trainen !

Trainingen op het veld zijn voor alle ploegen weer op dinsdag en donderdag.

Dinsdag :
18-19 uur : C2, D1, E1, E2
19-20 uur: B1, B2, B3, C1

Donderdag :
18-19 uur : D1, E1, E2, F1
18.30-19.30 uur : C1, C2
19-20 uur : B1, B2, B3

Zaterdag 24 maart : Toernooi bij KVS voor alle jeugd. Programma volgt.

Dinsdag 27 maart 19 uur : oefenwedstrijd (thuis) C1 en C2 tegen Nieuwerkerk C1 en C2

Donderdag 29 maart 19 uur : oefenwedstrijd (thuis) B1 tegen Fortuna B2

Zaterdag 31 maart : start competitie voor alle ploegen! Het competitieschema zal binnenkort op de website verschijnen.