%PM, %12 %662 %2018 %15:%feb

HKV Ons Eibernest 1 tegen KVA 1 aanstaande zaterdag

Geschreven door

Veel publiek bij de wedstrijd van het eerste aanstaande zaterdag is erg belangrijk!!!

Na het verlies van ons  vlaggeschip tegen Meervogels staat aanstaande zaterdag een wedstrijd op het programma waarbij we ons definitief veilig kunnen spelen.

Na vijf gewonnen wedstrijden kwam het moment dat er weer eens verloren ging worden steeds dichterbij.

Dat dit dan gebeurt tegen de gedoodverfde kampioen is niet zo verwonderlijk en ook zeker ook geen schande.

Zaterdag gaan we ons veilig spelen tegen KVA waarbij we er weer op rekenen dat onze leden in grote aantallen aanwezig zijn.

Een grote publieke belangstelling is een extra stimulans voor de spelers en speelsters van ons eerste.

Dus komt allen!!
Alhoewel u op elk moment kunt instromen ziet het avondprogramma er als volgt uit:

17.30 uur hapje eten en voorbespreken.

18.30 uur HKV/Ons Eibernest 2 tegen Die haghe 2

20.00 uur HKV/Ons Eibernest 1 tegen KVA 1