%PM, %28 %871 %2018 %20:%jan

HKV/Ons Eibernest in halve finale Zuid-Holland korfbalcup

Geschreven door TC

Aanstaande dinsdagavond 31 januari spelen HKV/Ons Eibernest en KCC/SO Natural de halve finale van de Zuid-Holland korfbalcup 2018.

Een aantal seizoenen geleden speelden beide ploegen tegen elkaar in de Hoofdklasse. En ook in eerdere edities van de Zuid-Holland Cup hebben ze elkaar geloot. Nu zit de Hoofdklasse tussen de competities waarin beide ploegen acteren. Daarmee is de bekerwedstrijd van dinsdag niet per definitie een uitgemaakte zaak. De winnaar gaat naar de finale en dat geeft altijd een bijzondere spanning. Daarnaast hebben de Eibers de afgelopen vier competitiewedstrijden gewonnen en zitten ze in de goede flow en wie weet past de bekerfinale in die serie.

Laat deze gebeurtenis niet aan je voorbij gaan en kom met sjaals, toeters en trommels naar de hal van HKV/Ons Eibernest waar de wedstrijd begint om 21.00 uur. Tot dinsdag!