dinsdag, 12 december 2017 22:51

HKV/Ons Eibernest en Marco Swikker beëindigen samenwerking

Geschreven door Bestuur

Het bestuur van HKV/Ons Eibernest en hoofdtrainer Marco Swikker hebben maandagavond besloten de samenwerking per direct te beëindigen. Samen met Marco wordt ook afscheid genomen van assistent Teun Voskamp. De directe aanleiding voor de breuk zijn de resultaten van het eerste team en het gebrek aan vertrouwen dat deze situatie op korte termijn gekeerd kan worden.

Namens HKV/Ons Eibernest zegt voorzitter Gerrit Gerritsen met spijt afscheid te nemen van Swikker. “Marco is een zeer gewaardeerd lid, een vriend en een clubman in hart en nieren. We hebben respect voor wat Marco betekend heeft voor onze selectie. Nu het op sportief gebied tegenvalt, en wij geen verandering zien, hebben wij gezamenlijk besloten per direct de samenwerking te beëindigen. Het doet pijn een beslissing als deze te moeten nemen”.

Marco Swikker betreurt het besluit maar heeft er begrip voor: “Ik heb er alles aan gedaan. De poule is lastig en ik had het idee dat het lek bijna boven was. Als clubman hoop ik dat deze beslissing leidt tot betere prestaties van ons eerste, maar natuurlijk had ik dat liever zelf gedaan. Ik vind het jammer dat het hier eindigt, maar zal als supporter, vader en speler binnen de club actief blijven.”

Het bestuur en de technische commissie zijn op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor in het nieuwe jaar. Deze week worden de trainingen geleid door Dennis Raap en Wouter Böhmers. De coaching wordt tot het einde van het jaar verzorgd door Dennis Raap en Jan Bongers.