dinsdag, 05 december 2017 11:07

BEL ACTIE VRIENDENLOTERIJ EEN GROOT SUCCES

Geschreven door

De bel actie voor de vriendeloterij is een groot succes geworden.

Door de inzet van een groot aantal vrijwilligers en de medewerking van onze hoofdsponsor BINKIX hebben we meer dan 80 loten verkocht.
Een geweldige prestatie.
Omdat wij in de maand november tweede zijn geworden in de verkoop van het aantal loten door de verschillende sportverenigingen  hebben
wij afgelopen zondag een extra bonus gekregen van maar liefst € 1750,=
Los van de andere bonussen en de jaarlijkse cashback leidt dit alles tot een aardige financiele ondersteuning van onze vereniging.

Dit gaan we vieren op 5 januari!!!!

Op 5 januari biedt het bestuur een nieuwjaars receptie-feest aan.

Hierbij zijn alle leden, ouders en andere mensen die iets voor onze club doen van harte uitgenodigd.
Wij hopen met name dat ook veel ouders hierbij aanwezig zullen zijn.
De avond begint om 19.00 uur, waarbij om een uur of 20.00 uur het officiele deel gepland is en om 21.00 uur de verkiezing van de medewerker van het jaar.
Live muziek ook dit jaar weer door Uwe ( zang/piano)
Wij verstrekken 6 consumptiebonnen per persoon en zorgen uiteraard voor de nodige hapjes.
Zet de datum maar alvast in uw agenda en geef door als u komt door u aan te melden bij een van de bestuursleden of op de bestuurs mail.