woensdag, 03 januari 2018 11:28

JAV

Geschreven door bestuur

Het bestuur wenst alle leden, ouders, verzorgers, supporters en zij die de vereniging een warm hart toedragen een sportief en gezond 2018 toe!!

Vrijdag is de nieuwjaarsreceptie bij ons in de kantine om 19.00 uur, zie eerdere bericht op de site en/of de sms die de leden hebben ontvangen. Een ieder die zich nog niet heeft opgegeven kan dat doen middels een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot vrijdag?!

Tevens de aankondiging/uitnodiging van de uitgestelde JAV hieronder.

JAARLIJKSE ALGEMENE VERGADERING

Haagse korfbalvereniging HKV/ONS EIBERNEST woensdag 17 januari 2018

Aanvang: 20.00 uur

Alle leden geboren voor 1 juli 2002 worden uitgenodigd deze JAV bij te wonen. Eventuele aanvulling op de agenda dient uiterlijk 10 januari 2018 met een schriftelijke toelichting bij het secretariaat te worden ingediend. Bij eventuele verhindering voor het bijwonen van de vergadering dient dit te worden gemeld bij Anita Toetenel via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stukken zijn te downloaden op de site na inlog, ledeninfo-documenten JAV 2017