%PM, %06 %771 %2017 %18:%nov

G-KORFBAL OOK BIJ HKV/ONS EIBERNEST

Geschreven door

Om G-korfbal in beeld te brengen is er veel aandacht besteed aan deze doelgroep tijdens de Haagse korfbal dagen, door de organisatie,KNKV  en gemeente Den Haag.Wij hebben toen de kans gegrepen om ook het g- korfbal bij HKV/Ons Eibernest te promoten. En met succes! Afgelopen zaterdag zijn wij met ons werkgroepje in het sportcomplex zuiderpark geweest.Daar hebben wij kleine trainingen  gegeven en veel contact gemaakt met deze doelgroep.En voor een eerste keer al veel belangstellende. Zo hebben er een aantal mensen zich opgegeven voor een proeftraining en hiervoor kregen zij een gevuld HKV/OnsEibernest tasje.

Met dank aan Edu die nog wat tasjes had met het eiberlogo en een sticker,van Alsem die een flesje sportdrank heeft geschonken, AH voor de heerlijke koeken en Roy voor de flyer met informatie.

Ook hebben we contact gehad met korfbal vereniging Reflex,ook zij zijn gestart met het proberen een g team te formeren. Zij hebben op dit moment 3 korfballers. Na zaterdag hopen wij die  3-5 belangstellende die zich hebben opgegeven te mogen verwelkomen op onze eerste proeftraining en hebben hierbij ook Reflex uitgenodigd zodat we toch al een klein team hebben.

Zaterdag ochtend 11 november om 9.00 uur starten wij met onze eerste proeftraining in onze eigen mooie hal en heten wij onze nieuwe aankomende korfballers van harte welkom.

Wij hebben er super veel zin in !

Groetjes van ons : Danny, Bianca, Charmaine, Raymond, Monigue, Joan(nog niet op foto ivm eigen wedstrijd) en Madeleine.