vrijdag, 27 oktober 2017 15:47

35+ Toernooi HKV/Ons Eibernest

Geschreven door Bobby Kroon

35 website

Zaterdag 30 juni 2018 organiseert Eibernest een korfbaltoernooi voor 35+ op ons mooie complex aan de steenwijklaan in Den haag . Na het toernooi beginnen we aan de 3e helft met een BBQ en kan er gedanst worden op DIV ouderwetse Dance classics afgewisseld met heerlijke Nederlandse meezingers .Dus wil je weer eens ouderwets de gezelligheid beleven waar het korfbal om bekend staat ,schrijf je dan in met je oude teamgenoten om weer eens wat oude herinneringen op te halen en elkaar te vertellen hoe goed we eigenlijk hadden kunnen worden . Uiteraard zijn ook de oude( ter ziele gegaaande of voor de fusie) clubs welkom .dus neem contact op met je oude ploeggenootjes en schrijf je zsm in door onderstaand inschrijfformulier te gebruiken (klik op lees meer):

35+ Toernooi

Teamnaam

Naam contact persoon

Email adres

Gem. leeftijd team

Niveau in glorietijd

Bent u nog actief met korfballen?

Totaal aantal spelers/fans