donderdag, 07 september 2017 19:17

Ed Stroo in de ziekenboeg

Geschreven door Ledenadministratie

Een aantal van onze leden is op de hoogte rondom de gezondheid van Ed Stroo, maar velen ook nog niet.
Ed heeft sinds enige tijd nierproblemen. Door verslechtering moet hij inmiddels drie keer per week aan de nierdialyse. Door plotseling optredende black-outs is Ed een aantal keren thuis gevallen wat weer de nodige complicaties met zich mee heeft gebracht. Hierdoor is hij afgelopen maanden een aantal keren in het Haga Ziekenhuis opgenomen geweest.

Het plots overlijden van zijn vrouw Corrie op 12 juni jl. kwam daar nog eens boven op. Een situatie die de gezondheid en herstel niet echt ten goede komt. Vanwege meerdere lichamelijke klachten moet Ed helaas ook nog eens een onderbeen missen en verblijft hij momenteel wederom in het Haga Ziekenhuis aan de Leyweg voor herstel en revalidatie.

Een terugkeer naar zijn huis is helaas niet meer mogelijk en verblijf binnen een zorginstelling voor zorg en herstel is noodzakelijk. Wanneer en in welke zorginstelling is nog niet bekend. Ondanks alle ellende blijft Ed, wij kennen hem niet anders, positief ingesteld. Gelukkig weet hij zich gesteund door zoon Marc en verdere familieleden maar kan vanuit de vereniging momenteel wel een opkikkertje gebruiken. Omdat momenteel niet bekend is wanneer Ed ontslagen wordt uit het ziekenhuis en zijn komende verblijfplaats nog niet bekend is kunnen jullie voorlopig het verenigingsadres (Ed Stroo p/a Steenwijklaan 16, 2541 RL Den Haag ) als zijn postadres gebruiken. De post wordt persoonlijk bij Ed bezorgd.

WZDE