BinKix Kerst

%PM, %05 %581 %2016 %14:%okt

Annie Baas overleden

Geschreven door Bestuur

Vorige week bereikte mij het verdrietige nieuws, dat Annie Baas op 83 jarige leeftijd is overleden.

Annie Baas was erelid van HKV en speelde jarenlang in het eerste twaalftal van HKV. In de jaren 1958 en 1960 behaalde zij met het beste team, wat HKV ooit gehad heeft, het kampioenschap van Nederland. Annie speelde 17 maal in het Nederlands twaalftal. Dat is, aangezien er slechts twee interlands per jaar gespeeld werden, een aanzienlijk aantal. Tevens was Annie vele jaren bestuurslid (secretaresse) van HKV. Beroemd waren haar jaarverslagen, met veel humor en taal technisch zeer goed geschreven. Kortom een bijzondere vrouw is van ons heen gegaan. Annie, bedankt voor alles wat je voor HKV hebt gedaan.

Nora Borger