%AM, %22 %000 %2015 %00:%feb

HKV/Ons Eibernest D3 kampioen !

Geschreven door

De kinderen van HKV/Ons Eibernest D3 begonnen zaterdag nietsvermoedend aan de wedstrijd tegen Avanti D5. De ouders wisten wel beter..... Als deze wedstrijd gewonnen zou worden, dan konden de Eibers niet meer ingehaald worden en was een kampioenschap een feit ! Dus werden er veel foto's gemaakt en zat er best veel publiek op de banken. De D3 speelde supergoed tegen de lange meiden van Avanti en binnen no-time stond de ploeg 3-0 voor ! De bal ging snel rond en er werd goed op elkaar gelet. De Eibers gingen de rust in met 7-0 en een feestje hing in de lucht. Na rust zag het publiek wederom de ene na de andere mooie aktie en uiteindelijk floot de scheids de wedstrijd af bij een eindstand van 13-0 !!! Inmiddels wisten de kids ook wel beter en kon het kampioenschap gevierd worden ! De ploeg is in het zonnetje gezet door de coaches en de ouders en de JC zal op zaterdag 7 maart dit feestje nog compleet maken. Top gedaan D3 !!!!