NK Website Banner

NK Website Banner

Eibernest-kleinHKV / Ons Eibernest

%PM, %22 %823 %2018 %19:%feb

Naar het NK met de bus?

Geschreven door

Wil je naar het NK met de NK C1 bus?
Dan moet je je wel opgeven, er zijn maar een bepaald aantal plaatsen en vol = vol.
Dus geef je snel op via onderstaand formulier.

€ 7,50
HKV/Ons eibernest B-C-D-E-F leden betalen € 5,00

Klik op lees meer indien het deelname formulier niet zichtbaar is.

Sponsor Gezocht

Zoals jullie misschien al in een ander bericht op onze website, Facebookpagina of andere social media hebben kunnen lezen, zullen onze toppers van de C1 op 17 maart 2018 op het Nederlands Kampioenschap voor de C-jeugd in Dordrecht staan!!
Net als 2 jaar geleden willen wij hier een onvergetelijke dag van maken voor zowel de spelers, coaches, begeleiders als supporters. Helaas kunnen wij dat niet alleen en hebben daarom jullie hulp nodig.
Ook dit jaar zullen wij weer een sponsorveiling in het leven roepen, waarbij je geld kan bieden op verschillende items, om zo een steentje bij te dragen aan de unieke ervaring die deelname aan een Nederlands Kampioenschap met zich meedraagt.
Je kunt bieden op:

%PM, %21 %810 %2018 %19:%feb

Voorjaarsvakantie bij HKV/Ons Eibernest

Geschreven door

Beste ouders, trainers en spelers,

Tijdens de voorjaarsvakantie zullen alle reguliere zaaltrainingen vervallen! Maar net zoals in de afgelopen vakanties worden er, door de JC en AC, een 2-tal leuke activiteiten georganiseerd voor de jeugd van HKV/Ons Eibernest!

Op dinsdag 27 februari verzorgen een aantal spelers van de A1 en selectie een leuke clinic voor de jeugd in onze eigen sporthal.
Deze clinic is bedoeld voor alle spelers volgens onderstaand schema : 18 tot 19 uur : D1, E1, E2 en F1 19 tot 20 uur : B1, B2, B3, C1 en C2

Op donderdag 1 maart iets heel anders dan korfbal : trampoline springen! We verzamelen om kwart voor 7 bij trampolinepark TRIXS in Leidschendam waar de kids dan lekker kunnen springen van 19 tot 20 uur.
Inschrijven via onderstaand inschrijfformulier (Niet zichtbaar? Klik op "Lees meer" onder dit bericht), eigen bijdrage is 4 euro per persoon, te betalen contant en gepast bij aankomst bij TRIXS aan Linda.

Bij voldoende aanmeldingen zijn alle trampolines voor HKV/Ons Eibernest en dat betekent snel aanmelden om dit te kunnen regelen!!
Voor alle vakantiegangers : een hele fijne vakantie !!
En alle niet vakantiegangers hopen we op dinsdag en donderdag te zien bij bovenstaande activiteiten !

Inschrijven!!!

%AM, %19 %217 %2018 %05:%feb

A1: best of the rest

Geschreven door

Met nog twee wedstrijden te gaan kreeg de A1 de titel "best of the rest" in de "poule des doods" benoemd door Korfbal.nl. Best of the rest, omdat twee gedoodverfde favorieten voor het Nederlands kampioenschap (Fortuna en Oranje Wit) geen fouten maakten tegen de andere ploegen en HKV/Ons Eibernest daar als eerste achteraan kwam. Poule des doods, omdat er sprake was van een grote middengroep, waar TOP (koploper op het veld) lang onderaan bungelde en PKC (ook meervoudig kampioen) samen met Nieuwerkerk (vorig jaar een topper) degradanten zijn. Laten de twee degradanten ook de laatste twee tegenstanders van de A1 in de zaalcompetitie zijn. Theoretisch zou de titel best of the rest de A1 niet meer moeten ontgaan. Had er meer ingezeten? Eigenlijk niet. Natuurlijk zijn er punten zuur en onnodig verspeeld. Daarin zie je dat de A1 soms een wat naïeve nieuwkomer is op hoofdklasseniveau. Tegelijkertijd zijn er ook bonuspunten gehaald tegen koploper Fortuna en knappe overwinningen geboekt tegen Deetos en TOP. Dus staat de A1 waar het thuishoort. 

Dit weekend Nieuwerkerk. Puntloos onderaan en op voorhand een intikkertje, mede gezien de 39 doelpunten die thuis werden gemaakt tegen deze ploeg. Toch: Nieuwerkerk had de laatste weken weliswaar verloren, maar telkens maar met een beperkt verschil. 

In de wedstrijd bleek dat Nieuwerkerk zich van haar beste kant wilde laten zien. Zoals zo vaak deze competitie startte de A1 niet sterk en kwam het, ook door zuiver schieten van Nieuwerkerkers, snel op een 2-0 achterstand. Nieuwerkerk kleunde er stevig in, Eibernest had moeite met het verzilveren van de kansen en de scheidsrechter liet veel toe, behalve bij een paar spelers van Eibernest. En dan is het recept bekend: het klagen over het fluiten versterkt de manier waarop de scheidsrechter dat doet.  De rust kwam met een kleine voordelige marge van 11-13, mede door een zuiver schietende Laura de Joode.  In de tweede helft een vergelijkbaar beeld, waarbij de A1 hun moeizaam verkregen voorsprong langzaam vergrootte. De gele kaart voor het gezicht dat Blessdy trok en de bijzondere interpretatie van enkele spelsituaties maakten dat de scheidsrechter de meest kleurrijke factor in een verder vrij saaie wedstrijd werd. Via 14-18 en 15-24 werd het uiteindelijk 18-26. Met iets meer scherpte had de A1 dichter naar de vorige uitslag gekomen, maar de zakelijke overwinning tegen een goed voor de dag komend Nieuwerkerk was niet verkeerd. Nog één wedstrijd en dan op naar het lonkend kampioenschap in de overgangsklasse op het veld!

Pagina 1 van 456