Sponsorcommissie

LCD scherm kantinesDe sponsorcommissie is het commerciële netwerk binnen onze vereniging. Wij willen samen met onze huidige en nieuwe partners Eibernest op goede en financiële wijze ondersteunen om doelen te bereiken zowel voor de vereniging als onze sponsoren. Verdere professionalisering is noodzakelijk om stappen te kunnen maken voor zowel topsport, jeugdsport, breedtesport, seniorensport, beachsporten en dus zijn er extra financiele middelen nodig.

Wij verzorgen:

• Reclame in onze sporthal, langs het kunstgrasveld, rondom het beach court, op onze website, in het clubblad en op TV schermen in de twee kantines alsmede diverse opjecten in onze accommodatie.
  • Naanskoppeling aan de gehele vereniging of activiteiten waaronder het fameuze Jeugdtoernooi.
  • Shirt reclame voor selectie, breedtesport en jeugdploegen, maar ook voor scheidsrechters en leden van de jurytafel.
  • Reclame-uitingen tijdens wedstrijden en evenementen waaronder programmaboekjes
  • Reclame-uitingen op spelmaterialen zoals op de kunststof mand maar ook gekoppeld aan de wedstrijdbal.

Kortom er zijn legio mogelijkheden die wij graag met u bespreken.

Wie zitten er in de sponsorcommissie?

• Edu van Deursen
  • Jan Toetenel
  • Marcel Boonstra
  • Elco Bouwmeester
  • Raymond Pouw
  • Fred van den Berg

Wil je contact opnemen met de sponsorcommissie. Dat kan via het algemene e-mailadres: sponsorcommissie.