Werving en binding

Werving en Binding stelt zich als doel om leden te behouden en te werven. Een ieder moet zich optimaal kunnen ontwikkelen binnen de vereniging HKV/Ons Eibernest waarbij korfbal de primaire sport is, maar ook tennis, beach sporten en KombiFit tot de mogelijkheden behoort. Een nauwe samenwerking met de jeugd commissie, jeugdsport coordinatoren alsmede mensen van het beach- en KombiFitteam moet tot ledenbehoud en groei leiden. Leden van Werving en binding zijn regelmatig te vinden op zowel buurt-, school- als gemeentelijke activiteiten want iedereen is welkom bij HKV/Ons Eibernest, ongeacht religie en huidskleur.

Wie zitten er in de commissie Werving en Binding?

• Louise Ocak
  • Danny Dubbelaar

Heb je interesse, wil je meer informatie of misschien graag een paar keer meetrainen? De commissie Werving en Binding helpt je hierbij zodat optimaal naar wens regealiseerd wordt. Wil je contact opnemen dan kan dat via het e-mailadres: ledenwerving.