Stageplaatsen

Maatschappelijke stages

Een Maatschappelijke Stage (MaS) is een stage waarin jongeren bijdragen aan de samenleving door het doen van vrijwilligerswerk. Vanaf 2011 is de MaS verplicht voor alle scholieren van vmbo, havo en vwo. HOF is stagemakelaar voor Den Haag. Ben jij op zoek naar een Maatschappelijke Stage? Op HaagseStage.nl vind je de leukste stages in alle sectoren en stadsdelen.

Ook binnen HKV/Ons Eibernest kun je je maatschappelijke stage doorlopen. Er zijn vele mogelijkheden waaronder:

• helpen bij de training van jeugdteams
  • fluiten aantal jeugdwedstrijden
  • ondersteuning bij activiteiten
  • helpen bij de voorbereiding van wedstrijden van ons 1e team.
  • ondersteuning bij de finaledag van de Haagse Korfbaldagen
  • maar ook schoolkorfbaltoernooien, beach sporten, buurt evenementen

Stageplaatsen beroepsonderwijs

Ook voor met beroepsonderwijs biedt HKV/Ons Eibernest stage plaatsen. Voor de HALO, Haagse Hogeschool (sportmanagement) en Mondriaan (sport en bewegen). HKV/Ons Eibernest is Calibris Leerbedrijf.