Jeugdcommissie

De jeugdcommissie van HKV/Ons Eibernest stelt zich als doel het ontwikkelen van onze jeugd op korfbal tactisch, technisch en mentaal gebied voor alle jeugd waarbij zowel talenten als breedtesport jeugdleden zich thuis voelen bij de vereniging. Uiteindelijk moet een deel onze jeugd bij doorstroming naar de junioren/senioren aan kunnen sluiten bij de selectieteams. Naast korfbal is er volop ruimte voor andere activiteiten welke i.s.m. andere commissies/werkgroepen worden afgestemd. Ook schoolkorfbal alsmede werving zijn primaire aandachtsgebieden tot behalen van succes.

De samenstelling van de jeugdcommissie is als volgt:

Voorzitter  Linda van der Kaaij

aanspreekpunt D-ploegen

Adviseur  Michel Jense

aanspreekpunt F-ploegen

Algemeen lid  Johan Böhmers

aanspreekpunt C-ploegen

Algemeen lid  Marius Boogaard

aanspreekpunt B-ploegen

Algemeen lid  Nanda van Meerbeek

aanspreekpunt E-ploegen

Wedstrijdsecretaresse  Caroline Swikker
  Wedstrijdsecretaresse   Nona Limahelu

De jeugdcommissie wordt in haar taken ondersteund door de groep ondersteuning. Deze personen zijn geen onderdeel van de JC, en ook niet betrokken bij de indeling van ploegen of de begeleding van trainers. Deze personen zijn daarom niet per e-mail te bereiken. Eventuele vragen of opmerkingen kunnen worden gericht aan de JC via het algemene emailadres: jeugdcommissie.

De samenstelling van de groep ondersteuning is als volgt:

Doorgeven uitslagen  Patricia Boogaard