NK Website Banner

U wordt doorgestuurd naar haagskorfbal.nl na 6 seconden

NK Website Banner

BinKix Kerst

Bestuur

Het bestuur ziet erop toe dat de wensen van zowel de jaarvergadering als de verschillende commissies volgens de gemaakte plannen worden uitgevoerd. Uiteraard binnen de kaders welke zijn bepaald door landelijke en lokale overheden en het KNKV. Ook de bestuurders van HKV/Ons Eibernest zijn vrijwilligers en maken zich hard om zowel de belangen van de vereniging met haar leden, die van stichting HKV/Ons Eibernest, de buurt en die van de gemeente Den Haag.

 

Gezien de grote ambities van HKV/Ons Eibernest met betrekking tot zowel topkorfbal, jeugdkorfbal, tennis, KombiFit  en Beach sporten wordt het bestuur gesteund door diverse commissies, werkgroepen, project manager en adviseurs. 

 

Wil je contact opnemen met een iemand binnen het bestuur, dan is dat uiteraard mogelijk.  In bijgesloten bijlagen vind je de verantwoordelijkheden van de individuele bestuursleden. Het vriendelijke, doch dringende verzoek om afhankelijk van je vraag, opmerking of suggestie deze direct aan het verantwoordelijke bestuurslid te richten om de onderlinge communicatie zo optimaal mogelijk te kunnen laten plaatsvinden. Door op de naam van het betreffende bestuurslid te klikken kun je direct een bericht aan hem/haar versturen. Het gehele bestuur is bereikbaar via: bestuur

 

De samenstelling van het huidige bestuur is als volgt:

 

  Voorzitter:  vacature
  Vicevoorzitter:  vacature
  Secretaris:  Anita Toetenel
  Penningmeester:  Christine Steensma
  Algemeen lid:  Arvind Ramchandani
  Algemeen lid:  Madeleine van der Spek
  Algemeen lid:  Gerrit Gerritsen

Joomla! Foutopsporingsconsole

Sessie

Profielinformatie

Geheugengebruik

Database zoekopdrachten