Verhuur

Stichting HKV/Ons Eibernest is verantwoordelijk voor het beheer en exploitatie van de sporthal. De sporthal is gebouwd in 1964 is daarmee de oudste sporthal van Den Haag. In de zomer van 2014 heeft een ingrijpende verbouwing plaats gevonden waarmee de sporthal aan de moderne sport- en verblijfwensen voldoet waarbij tevens een gym- en sportzaal gerealiseerd. Deze twee zalen zijn van elkaar gescheiden zijn door middel van een electrisch bedienbare wand.  De sporthal heeft een hardhouten zwevende vloer en is geschikt voor onder andere de sporten korfbal, volleybal, tennis en badminton. Zowel de gymzaal als de sportzaal hebben afzonderlijk een heren- en damenskleedkamer. Er kunnen ruim 900 toeschouwers in de hal. Scholen, sportverenigingen alsmede bedrijven kunnen de sporthal huren op momenten dat deze vrij is. Tijdens het zaalseizoen voor korfbal (oktober t/m maart) is de sporthal 's avonds en in de weekeinden bijna volledig bezet.  Ook andere delen van de accommodatie , waaronder twee kantines of andere ruimten kunnen op aanvraag gehuurd worden.

Vragen en verzoeken over de mogelijk van verhuur zijn opvraagbaar via:  verhuur sporthal.

Huurprijzen sporthal stichting HKV/Ons Eibernest 2017 sporthal gymzaal sportzaal
     -  structurele verhuur (meer dan 13 weken achtereen) € 51,00 p/u € 31,00 p/u € 41,50 p/u
     -  incidentele verhuur € 61,00 p/u € 35,00 p/u € 46,00- p/u

Voor onderwijsinstellingen zijn speciale tarieven van toepassing.

Genoemde prijzen zijn inclusief btw. Voor bedrijven en commerciele instellingen gelden afwijkende tarieven welke opvraagbaar zijn. Structurele inhuur is minimaal 13 weken aansluitend en inclusief eventuele opbouw, afbouw en/of omkleedtijd. Sportmaterialen waaronder ballen, pionnen, rackets en dergelijke zijn niet in de verhuur opgenomen, tenzij vooraf schriftelijk overeengekomen. Tenzij nadrukkelijk anders overeengekomen mogen de aanwezige schoolgym installaties en materialen (ringen, touwen, wandrekken e.d.) niet gebruikt worden.

Korfbal, seniorensport, gymlessen en andere sporten in onze sporthal

• volleybalvereniging Sovicos op woensdagavond (training) en vrijdagavond (wedstrijden) van 19.00 tot 23.00
  • korfbalvereniging HKV/Ons Eibernest gedurende het zaalseizoen (okt t/m mrt) op diverse avonden en dagen (maandag-, dinsdag-, donderdagavond en weekeinde)
  • OBS de Wissel gebruikt de gymzaal op een aantal doordeweekse dagen
  • HKV/Ons Eibernest KombiFit seniorensport (o.a. badminton, tafeltennis, dansen, dynamisch sportaambod) op diverse dagen en tijden
  • Incidenteel: naschool sportactiviteiten en sportevenemten voor de wijk

In de bijlage zijn de regels opgenomen welke van toepassing zijn op alle gebruikers van de sporthal.