The form #20 does not exist or it is not published.

%AM, %28 %958 %2014 %00:%juli

Update 9: WOW! Oplevering, tegenslag en hulp nodig!

Geschreven door Gerrit Gerritsen

De sporthal

De sporthal nadert de oplevering (8augustus) hetgeen inhoudt dat de laatste handelingen worden verricht. Afgelopen week is de balustrade voor de bestaande tribune op de verdieping vernieuwd, de vloer geschuurd, schotklokken ingebouwd en is er afgemonteerd bij de elektrische installaties. De komende week zal de vloer voorgelakt worden, de belijning aangebracht worden en waarschijnlijk ook nog afgelakt. Wij hebben dan eigenlijk een mooie nieuwe vloer, waar we erg zuinig op zullen zijn. Het zal vanaf dat moment dan ook voor iedereen ten strengste verboden zijn met buitenschoenen de hal te betreden. Dat geldt ook voor sportschoenen waarmee men van buiten naar binnen loopt. Uiteraard snapt iedereen dat we hier de hand aan gaan houden en werkt iedereen graag hier aan mee.

De kleedkamers
Het grootste deel van het schilderwerk is gereed, de kitvoegen zijn aangebracht en komende week zullen de plafonds gespoten worden en zullen ook de kleedkamers uiterlijk 8 augustus opgeleverd worden.

Het kunstgrasveld

Met betrekking tot het kunstgras valt een zeer forse tegenslag te melden, waardoor een vertraging is ontstaan. Wij dachten afgelopen week al te kunnen beschikken over het nieuwe veld. Helaas is er een fout gemaakt waardoor het hele veld er weer uit moet en zal worden vervangen. Althans dat is de huidige status.  Er is beloofd dat het nieuwe veld vanaf 11 augustus beschikbaar zal zijn, hetgeen een enorme inspanning van de aannemer zal vergen.

Opleveren en dan?
Op 8 augustus worden de sporthal en kleedkamers opgeleverd. Wij kunnen ons voorstellen dat er veel leden zijn die willen zien wat er allemaal gebeurd is. Vrijdagavond 8 augustus 19.30 uur willen wij graag de eerste keer belangstellenden rondleiden. Tijdens deze rondleiding vertellen wij wat er allemaal gebeurd is en uiteraard kunt u ook vragen stellen over de verbouwing. Uiteraard zijn ouders van kinderen die bij ons korfballen ook van harte welkom. Daarnaast zijn we op zoek naar vrijwilligers om de laatste (kleine) klusjes in de sporthal af te ronden. Er wordt nog één en ander geverfd worden en natuurlijk moet de sporthal ook worden schoongemaakt. Interesse? Hieronder kan je je inschrijven!

VERB01

VERB02