NK Website Banner

NK Website Banner

BinKix Kerst

%AM, %12 %958 %2014 %00:%juli

Update 8: Het einde komt in zicht!

Geschreven door Gerrit Gerritsen

Sinds de vorige update (10 dagen geleden) is er weer enorm veel veranderd in de sporthal, de kleedkamers en op het kunstgrasveld. Het eindresultaat komt steeds dichterbij en we kunnen goed zien hoe geweldig mooi onze gerenoveerde accommodatie wordt.


Sporthal 
De overloop en nieuwe tribune zijn een feit, en het beton is gestort. De sportattributen voor de gymzaal zijn aangebracht voor ringen, touwen en wandrek. De vloerpotten voor de korfbalpalen zijn aangebracht. De elektrische rolluiken voor de bergingen zijn ook al gemonteerd. Het grootste deel van de verlichting in de bergingen is geïnstalleerd. De houten beplating is gemonteerd. En dit weekend is ook de elektrische wand gereed. 

 

Kleedkamers 

De wandtegelwerk zijn allemaal aangebracht. Het benodigde stucwerk is afgelopen week ook uitgevoerd en inmiddels is er gestart met het storten en tegelen van de vloeren in de nieuwe doucheruimtes. 

Veld 
De bestrating is gereed zodat het kunstgras aangebracht zou kunnen worden. Het kunstgras is al aangeleverd en zal dus inderdaad binnenkort aangelegd worden 

Als we naar de drie projecten kijken kunnen we stellen dat we 100 % op planning liggen, hetgeen een enorme prestatie is van de aannemers : Weboma, Rendon, Achterberg en uiteraard Jan toetenel.
Er zal zeker op tijd opgeleverd worden en we kunnen iedereen verzekeren dat het eindproduct alle verwachtingen zal overtreffen. 

We gaan nu beginnen aan de voorbereidingen van een passende grootse heropening die recht doet aan onze vernieuwde topaccomodatie. 

 

VERBOUWING 1105

VERBOUWING 1128

VERBOUWING 1137

VERBOUWING 1140

Gelezen 5537 keer

Media