NK Website Banner

U wordt doorgestuurd naar haagskorfbal.nl na 6 seconden

NK Website Banner

BinKix Kerst

%AM, %02 %377 %2014 %10:%juli

Update 7: Het gaat snel!

Geschreven door Gerrit Gerritsen

Het heeft even geduurd, maar hier is wederom een update over de verbouwing van de sporthal, de kleedkamers en het kunstgrasveld. Inmiddel is er met de dag verandering te zien.

 

Sporthal 
De afgelopen weken is er weer veel zichtwerk verricht. De bergingen onder de nieuwe tribune en overloop zijn wat betreft het ruwe timmerwerk geheel gereed zodat de contouren nu duidelijk zichtbaar zijn. De stalen platen die de basis vormen voor de vloer van de nieuwe tribune en overloop zijn ook al aangebracht. Ook de stalen staanders van de nieuwe balustrade zijn gemonteerd. Het gat voor de nieuwe vluchtdeur op de verdieping bij de nieuwe tribune is afgelopen week gemaakt. De grondpotten zijn geplaatst en de nieuwe ballustrade is al deels zichtbaar. Het geheel ligt nog steeds redelijk op planning. 

Kleedkamers 
Afgelopen week zijn de gemetselde nieuwe wanden voorbereid op het nieuw aan te brengen tegelwerk. De waterleidingen ,en elektraleidingen zijn aangelegd. 

Kunstgras 
Ook bij de aanleg van het kunstgras zijn enorm veel zichtbare vorderingen gemaakt. De gravel ondergrond is al aangebracht en een flink deel van de bestrating is ook al aangelegd zodat de enorme afmetingen van de in totaal drie kunstgrasvelden goed te zien zijn. 


Langzamerhand wordt goed zichtbaar dat wij straks de trotse gebruikers zullen zijn van een geweldige accommodatie.

 

Gelezen 5580 keer

Media