Speelvelden

DSC 8487

De sportaccommodatie van HKV/Ons Eibernest bestaat uit diverse speelvelden, waaronder één kunstgrasveld, een terrein met natuurgras, een beachcourt en een sporthal. Daarnaast is er ook een speeltuin aanwezig.

Kunstgrasveld
Het multifunctionele kunstgrasveld heeft maar liefst drie korfbalvelden van 40*20 meter en zes jeugdkorfbalvelden.  Ook zijn er vier tennisbanen, inclusief netten. Rondom het  kunstgrasveld staan lichtmasten opgesteld, zodat tot laat in de avond sportactiviteiten kunnen plaatsvinden. Het is mogelijk om het kunstgrasveld te huren op momenten dat dit vrij is van bespeling door de korfbalvereniging,tennis of KombiFit activiteiten. Dit kan apart of samen met andere onderdelen van de sportaccommodatie, al dan niet met gebruik van een kantine of andere ruimtes. De korfbalvereniging Eibernest is verantwoordelijk voor de verhuur van het kunstgrasveld. Meer info rond tennis vindt je hier.

Natuurgras
Het terrein van natuurgras wordt momenteel louter gebruikt voor wijk activiteiten en evenementen en voor schoolsportactiviteiten en wordt door de vereniging voor deze activiteiten speciaal ingehuurd. De Gemeente Den Haag is verantwoordelijk voor het onderhoud en de verhuur van de kunst- en natuurgrasvelden. Materialen van de vereniging voor zowel het grasveld, kunstgrasveld en beach court liggen in het materiaalhok.

Sporthal
De sportaccommodatie van HKV/Ons Eibernest heeft een in 2014 compleet gerenoveerde sporthal. Deze hal met een deelbare gym- en sportzaal)  heeft DSC 8501een hardhouten zwevende vloer en heeft belijning voor korfbal (één veld en drie jeugdvelden), volleybal (vier velden) , tennis (één veld), badminton (zes velden). Veel sportmateriaal is aanwezig om diverse recreatie sport en beweegactiviteiten aan te kunnen bieden.  De sporthal beschikt over een aparte kantine en geschakelde keuken. Er kunnen ongeveer duizend toeschouwers rondom het speelveld in de hal. De stichting HKV/Ons Eibernest is verantwoordelijk voor het onderhoud, beheer en verhuur van de sporthal. Het is mogelijk om de sporthal te huren op momenten dat deze vrij is.

Beach Court
Het beach court is eigendom van de gemeente Den Haag waarbij de vereniging de primaire huurder is. Klik hier voor meer info over het beach court.

Op het beach court kunnen vier beachvolley- en korfbalvelden uitgelegd worden. Tevens staan er twee voetbaldoelen opgesteld t.b.v. beach soccer. Het beach court beschikt over een apart materiaalhok welke eigendom is van de gemeente Den Haag.