Beach Court

beachcourt

De gemeente Den Haag heeft een beachcourt aan de Steenwijklaan aangelegd om de beach sport in Den Haag te promoten. Op 11 mei 2011 werd het beach court officieel geopend door wethouder Karsten Klein waarvan diverse foto's zijn gemaakt door Sebastiaan Nederhoed. Op 13 mei 2013 gaf ons Oranje een demonstratie van de nieuwste beachkorfbalvorm waarvan hier een impressie. Het beachcourt is standaard ingericht voor beachkorfbal, beach volleybal en beach soccer. Voor deze sporten is sportmateriaal te huur.

Het beachcourt is dagelijks geopend van 08.00 – 22.30 uur. Houd er rekening mee dat er geen verlichting op het beachcourt is!

Leden van HKV/ Ons Eibernest hebben gedurende de periode 12 juni t/m 28 augustus 2015 elke donderdagavond van

19.00 - 21.00  uur de mogelijkheid om GRATIS gebruik te maken van het beach court. Speciale paalverlengers liggen in het materiaalhok opdat de kunstgras voetplaten minimaal 20 cm ingegraven moeten worden vanwege de veiligheid. De aanwezige palen en manden kunnen dan gewoon gebruikt worden. Na gebruik van het materiaal deze weer opruimen in het materiaalhok waar ook een schep en hark aanwezig is. Geen rommel op het beach court achterlaten s.v.p.

Huurtarieven  (minimum van 1 uur incl. op- en afbouwtijd)

Aanwezig materiaal in opslag beachcourt excl. materiaal incl. materiaal
 Huur beachcourt door bedrijven  € 24,00 per uur  € 27,00 per uur
 Huur beachcourt door scholen   € 10,60 per uur € 14,00 per uur
 Huur beachcourt door Haagse Sportverenigingen (*)   €   7,20 per uur € 10,40 per uur
 Huur beachcourt door overigen  € 12,00 per uur € 15,40 per uur

Huur aanvragen beachcourt

Voor huuraanvragen kan je een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld als onderwerp: Beachcourt. Geef de data en tijdstippen door wanneer je het beachcourt wilt huren en vermeld je organisatie, naam, adres en telefoonnummer.

Huur kleedkamers/clubhuis

Indien je als sportvereniging gebruik van de kleedkamers en/of clubhuis van Eibernest wil maken dan kan je een mail sturen naar:

Huur aanvragen grasveld

Voor huuraanvragen kan je een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld als onderwerp: Grasveld Steenwijklaan  Geef de data en tijdstippen door wanneer je het grasveld wilt huren en vermeld je organisatie, naam, adres en telefoonnummer. Hier vindt u de tarieven van de gemeente

Den Haag